compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

Unicorn Wars

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Unicorn Wars

Unicorn Wars filmstill

Unicorn Wars filmstill

Delen op facebook
Unicorn Wars
Nederlandse première: 21-9-2023
Frankrijk, Spanje, 2022, 92 min,

In Unicorn Wars zijn teddyberen al eeuwenlang verwikkeld in een voorouderlijke oorlog tegen hun gezworen vijand, de eenhoorns. In de hoop dat de overwinning een nieuw tijdperk zal inluiden.
De zelfverzekerde teddybeer Bluet en zijn gevoelige broer Tubby verschillen enorm maar moeten samen op teddybeer-bootcamp en daarna een gevechtstour in het Magische Woud.

Bekijk bij:

meJane

Unicorn Wars trailer en bijzonderheden

De animatiefilm won een Goya Award 2023 voor Best geanimeerde speelfilm.

Trailer van Unicorn WarsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Unicorn Warshttps://i1.ytimg.com/vi/02bu6R6YIA8/hqdefault.jpg2023-07-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Alberto Vazquez - acteur, regisseur, scenarioschrijver en stemacteur - regisseerde Psiconautas, los niños olvidados (2015).

Unicorn Wars - Bioscopen, Tijden & Tickets

Unicorn Wars in de bioscoop

Wil je Unicorn Wars zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Oorlogshongerige teddyberen reizen van bootcamp naar de psychedelische verschrikkingen van het Magische Woud.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een gruwelijke en kleurrijke horrorkomedie over de eeuwenoude oorlog tussen een leger van teddyberen en machtige eenhoorns.

In de gruwelijk verbluffende animatiefilm Unicorn Wars staan schattige teddyberen tegenover machtige eenhoorns in een heilige oorlog. Gehersenspoeld in een militair bootcamp worden de teddyberen geprogrammeerd om meedogenloos te doden. Wanneer twee broers, de gemene Azulín en de zachtaardige Gordi, een vermiste groep verkenners moeten vinden, begint een afdaling in de hel. Met een gestoorde premisse en visuele pracht, is Unicorn Wars een antifascistische fabel die militarisme, autoritarisme en religieus fanatisme verkent.

Productiemaatschappij: Abano Producions (co-production), ADV Studios (executive production), Autour de Minuit Productions (co-production), Gobierno de España, Movistar, Radio Televisión Española (RTVE), Schmuby Productions (co-production), Unicorn Wars, UniKo

Cast & Regisseur

Ramón Barea

Narrador
Eduardo Gorriño

Capitán Hocicos
Juan Carlos Loriz

Comandante Fluffy