compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Vos en Haas Redden het Bos

Fox & Hare Save the Forest

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Vos en Haas Redden het Bos

Vos en Haas Redden het Bos filmstill

Vos en Haas Redden het Bos filmstill

Delen op facebook
Vos en Haas Redden het Bos
Nederlandse première: 24-4-2024
Nederland, 2024, 70 min,

In Vos en Haas Redden het Bos ontdekken Vos en Haas dat Uil vermist is en gaan op reis om hem te vinden. Ze ontmoeten een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs.

Vos en Haas Redden het Bos trailer

Trailer van Vos en Haas Redden het BosBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Vos en Haas Redden het Boshttps://i1.ytimg.com/vi/64XD-2tme8E/hqdefault.jpg2024-04-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Vos en Haas Redden het Bos - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vos en Haas Redden het Bos in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten.

Productiemaatschappij: Doghouse Films, Submarine, Walking The Dog