compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Vynález zkázy

Pitch

Dr. Artigas, een rijke gentleman zeerover streeft naar wereldmacht door vanaf een bolwerk in een dode vulkaan d.m.v. een onderzeeboot schepen te vernietigen en leeg te roven. Een geleerde professor wordt samen met zijn assistent door Dr. Artigas ontvoerd om mee te werken aan een explosief dat hem de macht over de aarde moet geven. De nobele professor maakt de boze opzet ongedaan en weet vlak voor de ondergang van de vulkaanvesting te ontsnappen met medenemening van een schone dame.
Delen op facebook
Vynález zkázy
Tsjechoslowakije, 1958, 83 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Vynález zkázy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vynález zkázy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Vynález zkázy zien? Koop of huur de film hier:Dr. Artigas, een rijke gentleman zeerover streeft naar wereldmacht door vanaf een bolwerk in een dode vulkaan d.m.v. een onderzeeboot schepen te vernietigen en leeg te roven. Een geleerde professor wordt samen met zijn assistent door Dr. Artigas ontvoerd om mee te werken aan een explosief dat hem de macht over de aarde moet geven. De nobele professor maakt de boze opzet ongedaan en weet vlak voor de ondergang van de vulkaanvesting te ontsnappen met medenemening van een schone dame.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Lubor Tokos

Simon Hart
Frantisek Cerný

Capt. Spade
Hugh Downs

Introductory Host (US version)
Václav Kyzlink

Inzenyr serke
Karel Zeman

Regisseur
Vynález zkázy poster