compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

White Berry (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarg,t,d

Pitch van White Berry (EN subtitles)

White Berry (EN subtitles) filmstill

White Berry (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
White Berry (EN subtitles)
Nederlandse première: 4-8-2022
Nederland, 2022, 89 min,

In White Berry voelt Grace, een Nederlands-Afrikaans meisje met albinisme, zich een buitenstaander met haar blanke huid en slecht zicht. Wanneer ze Kia ontmoet, wordt haar Afrikaanse identiteit belangrijker. Ze wil behoorlijk ver gaan om tot de groep te horen.

White Berry (EN subtitles) trailer

Trailer van White Berry (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film White Berry (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/9_u-wkP6WMA/hqdefault.jpg2022-08-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

White Berry is het speelfilmdebuut van Sia Hermanides, en deels gebaseerd op eigen ervaringen van hoofdrolspeelster Latifa Mwazi.

White Berry (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

White Berry (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je White Berry (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Grace, een Nederlands-Afrikaans meisje met albinisme, voelt zich een buitenstaander met haar blanke huid en slecht zicht. Wanneer ze Kia ontmoet, wordt haar Afrikaanse identiteit belangrijker.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Nederlands-Afrikaanse Grace (17), een meisje met albinisme, voelt zich met haar witte huid en slechte zicht een buitenstaander. Als ze danser Kya en haar entourage ontmoet, opent zich een nieuwe wereld. Maar hoever is ze bereid te gaan om bij de groep te horen?

Grace (17) is als vijfjarig meisje met haar moeder en oudere broer uit Burundi gevlucht naar Rotterdam. Grace heeft albinisme, en albino hunters maakten in Burundi jacht op haar pigmentloze huid. Nu ze in haar examenjaar zit, moet ze alles op alles zetten om aan de verwachtingen van haar familie te voldoen. Wanneer ze Kya en haar vriendinnen ontmoet, opent zich een nieuwe wereld. In Kya en haar entourage ziet Grace de belichaming van haar Afrikaanse identiteit, maar meer nog van de persoon die Grace zou willen zijn; krachtig, zelfverzekerd en trots. Ze zet alles op alles om onderdeel te worden van de groep. Maar hoe doe je dat, als je zelfbeeld door jarenlange uitsluiting zo negatief is geworden? White Berry is het speelfilmdebuut van Sia Hermanides, en deels gebaseerd op eigen ervaringen van hoofdrolspeelster Latifa Mwazi.

Productiemaatschappij: Family Affair Films

Cast & Regisseur