compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
Film van de week!
MENU

White Plastic Sky

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

In White Plastic Sky woont een jong stel - anno 2123 - in het dorre, post-apocalyptische Boedapest. Een wereld zonder dieren en planten, waar de wetten van het menselijk voortbestaan wreed zijn. Elke dag is het een strijd om voedsel en leven. Wanneer de jonge man zijn vrouw wil redden, wordt hij gedwongen de regels te overtreden die hij voorheen diende.
Delen op facebook
White Plastic Sky
Nederlandse première: 2-11-2023
Hongarije, Slowakije, 2023, 108 min,

Bekijk bij:

meJane

White Plastic Sky trailer en bijzonderheden

Winnaar speciale vermelding winnaar Grand 'Competition Feature Film' tijdens Zagreb World Festival of Animated Films (voor Tibor Bánóczki en Sarolta Szabó).

Trailer van White Plastic SkyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film White Plastic Skyhttps://i1.ytimg.com/vi/mre4n88YOME/hqdefault.jpg2023-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het Hongaarse regisseurs- en scenaristen-duo Sarolta Szabó en Tibor Bánóczki werkte eerder samen aan "Leftover" (2015) en "Les conquérants" (2011).

White Plastic Sky - Bioscopen, Tijden & Tickets

White Plastic Sky in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je White Plastic Sky zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een jong stel dat anno 2123 in het dorre, post-apocalyptische Boedapest woont, strijdt om voedsel en leven.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Avontuurlijke en visueel spectaculaire animatiefilm over een toekomstige wereld waarin de mensheid alleen kan overleven door op 50-jarige leeftijd te transformeren in een boom die dan weer dient als zuurstof en voedsel.

2123, de mensheid leeft in steden onder beschermende koepels en kan alleen overleven door op 50-jarige leeftijd te transformeren in een boom die weer dient als zuurstof en voedsel. Als Stefan ontdekt dat zijn geliefde Nora zich vrijwillig heeft aangemeld, ruim voor haar tijd, gaat hij op een avontuurlijke reis om haar ten koste van alles te redden en overtreedt alle regels van het systeem.

Productiemaatschappij: Artichoke Film Production, Salto Film