compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Wij

Wij

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

bollywood, drama, filmhuis

Pitch van Wij
Wij filmstill
Wij filmstill
Acht rebelse tieners vullen de lome zomer dagen met spanning zoeken, het begint eerst met seksspelletjes, maar mondt snel uit in het hardere werk tot prostitutie toe en dan gaat iets gruwelijk mis.
Delen op facebook
Wij
Nederlandse première: 12-7-2018
Nederland, 2018, 100 min,
trailer en bijzonderheden over Wij
Muziekvideo's- en reclamefilmmaker Rene Eller verfilmt het controversiële roman Wij van Elvis Peeters, waar via vier personages een hedonistische zomer in het Nederlands-Belgische grensstreek gereconstrueerd wordt.
Aanloop van Wij
Rene Eller heeft naam gemaak als maker van reclamefilmpjes voor A-merken als KPN, Coca Cola, enz. Hij heeft ook muziekvideo's gemaakt voor Boy George en Duitse popgrootheden als Die Toten Hosen en Herbert Grönemeyer.
BioscoopAgenda van Wij

Wij in de bioscoop

Wil je Wij zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 23 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De lome zomer van acht tieners, die zich te buiten gaan aan seksuele uitspattingen, loopt volledig uit de hand.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen

Synopsis distributeur
Tijdens een verzengend hete zomer in een Belgisch-Nederlands grensdorp proberen acht tieners de lome verveling te doorbreken. Ze spelen een spel van ontdekking en dagen elkaar en zichzelf steeds verder uit. Door de kracht van hun nieuwsgierigheid en seksualiteit beginnen de grenzen van het toelaatbare al snel te vervagen. Als onschuld wordt vermorzeld door perverse spelletjes en keiharde exploitatie, veranderen de jongens en meisjes in meedogenloze roofdieren.