compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Wil de Krokodil

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Wil de Krokodil

Wil de Krokodil filmstill

Wil de Krokodil filmstill

Delen op facebook
Wil de Krokodil
Nederlandse première: 7-12-2022
Verenigde Staten, 2022, 107 min,

In Wil de Krokodil (of Lyle, Lyle, Crocodile) verhuist het gezin Primm naar New York. Daar ontdekt de jongste op zolder Wil, een zingende krokodil — die van badderen, kaviaar en muziek houdt — waarmee hij dolle avonturen mee beleeft, Wil altijd met zijn onafscheidelijke sjaal. Maar hun buurman en zijn kat vinden dat een krokodil in het dierentuin hoort. Wil moet proberen — samen met het hele gezin — dat hij niet zo slecht is zoals iedereen denkt.

Wil de Krokodil trailer en bijzonderheden

Voor de stilering van de film zijn veel elementen overgenomen aan de hand van de illustratie van het boek 'The House on East 88th Street' van Bernard Waber en van de film "Lyle, Lyle Crocodile (1965)" en zijn zelfs te zien als tekeningen aan de muur bij de trap en bij de aftiteling.
Het aandeel van zanger Shawn Mendes werd gaandeweg het project groter omdat hij ook goed kon 'acteren' met zijn stem.

Trailer van Wil de KrokodilBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wil de Krokodilhttps://i1.ytimg.com/vi/-CeulymZ6hs/hqdefault.jpg2022-11-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Josh Gordon en Will Speck werkten eerder al samen in Office Christmas Party (2016), The Switch (2010) en Blades of Glory (2007).

Wil de Krokodil - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wil de Krokodil in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wil de Krokodil zien? Koop of huur de film hier:Wanneer het gezin Prime verhuist naar New York ontdekken ze de zingende krokodil Lyle (Wil) die van baderen, kaviaar en muziek houdt. Maar de buurman vindt dat een krokodil in het dierentuin hoort.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Wil ontdekt. Wil is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Wil bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps moet het gezin samenwerken met Wils charismatische eigenaar Hector P. Valenti. Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

Productiemaatschappij: Eagle Pictures, Hutch Parker Entertainment, Sony Pictures Animation, Sony Pictures Entertainment (SPE), Speck & Gordon, TSG Entertainment

Cast & Regisseur

Javier Bardem

Hector P. Valenti
Scoot McNairy

Mr. Primm
Winslow Fegley

Josh Primm
Constance Wu

Mrs. Primm
Josh Gordon

Regisseur
Will Speck

Regisseur

Nieuws over Wil de Krokodil