compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Wild Relatives

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch

In Wild Relatives een agrarische onderzoekscentrum wordt gedwongen te verhuizen van Aleppo naar Libanon vanwege de Sytische Revolutie. Er moest toen voor het eerst zaden van de zogenaamde Svalbard back-up geplat worden om bio-diversiteit te waaarborgen.
Delen op facebook
Wild Relatives
Duitsland, Libanon, Noorwegen, 2017, 65 min,

bijzonderheden

Diep in de aarde onder de Arctische permafrost worden zaden van over de hele wereld opgeslagen in de Svalbard Global Seed Vault om een ​​back-up te bieden mocht er een ramp plaatsvinden.

Wild Relatives vertrekt van een evenement dat wereldwijd media-aandacht heeft gewekt: in 2012 werd een internationaal landbouwonderzoekscentrum gedwongen te verhuizen van Aleppo naar Libanon omdat de Syrische revolutie oorlog werd, en begon een moeizaam proces van het planten van hun zaadcollectie vanuit de Spitsbergen. -ups. Door het pad te volgen van deze transactie van zaden tussen het Noordpoolgebied en Libanon, ontvouwt een reeks ontmoetingen een matrix van menselijke en niet-menselijke levens tussen deze twee verre plekken op aarde. Het legt de verbinding vast tussen dit grootschalige internationale initiatief en de lokale implementatie ervan in de Bekaa-vallei van Libanon, voornamelijk uitgevoerd door jonge migrantenvrouwen. Het meditatieve tempo plaagt geduldig de spanningen tussen staat en individuele, industriële en organische benaderingen van zaadbesparing, klimaatverandering en biodiversiteit, getuige de reis van deze zaden.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wild Relatives - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wild Relatives in de bioscoop

Wil je Wild Relatives zien? Koop of huur de film hier:Een agrarische onderzoekscentrum moet verhuizen vanwege de Syrische Revolutie. Er moest toen voor het eerst zaden van de zogenaamde Svalbard back-up geplat worden om bio-diversiteit te waaarborgen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Aldeles AS

Cast & Regisseur