compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Yakari

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Yakari

Yakari filmstill

Yakari filmstill

Delen op facebook
Yakari
Nederlandse première: 7-10-2020
België, Duitsland, Frankrijk, 2020, 84 min,

Yakari is een kleine Sioux indiaan. Wanneer hij op zoek gaat naar sporen van Kleinde Bliksem - een zeer snelle mustang-paard - verlaat hij zijn stam. Yakari krijgt onderweg de de gave om met dieren te pratenen dankzij zijn nieuwe dierenvrienden vindt hij de weg terug naar zijn familie.

Bekijk bij:

meJane

Yakari trailer en bijzonderheden

De animatiefilm is gebaseerd op de beroemde stripboeken, bedacht door André Jobin (Job) en Claude de Ribeaupierre (Derib), die voor het eerst in 1969 in Zwitserland verschenen. Sinds 1973 worden de strips ook in het Nederlands vertaald.

Trailer van YakariBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Yakarihttps://i1.ytimg.com/vi/8sZwPMxLsWo/hqdefault.jpg2020-07-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Co-regisseur Toby Genkel maakte eerder Rikkie de ooievaar (NL) (2017), Beestenboot (NL) (2015) en THOR: De legende van Walhalla (NL) (2011). Co-regisseur Xavier Giacometti was eerder betrokken bij de tv-serie Yakari (2005-2016).

Yakari - Bioscopen, Tijden & Tickets

Yakari in de bioscoop

Wil je Yakari zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De kleine Sioux indiaan Yakari verlaat zijn stam wanneer hij de sporen zoekt van Kleine Bliksem, een mustang-paard. Yakari ontvangt onderweg de gave om met dieren te praten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Yakari is een verrassende animatiefilm voor jong en oud. De film toont het spectaculaire avontuur van de kleine Sioux indiaan Yakari en zijn vriendschap met Kleine Bliksem, een supersnelle mustang.

Yakari is een verrassende animatiefilm voor jong en oud. De film toont het spectaculaire avontuur van de kleine Sioux indiaan Yakari en zijn vriendschap met Kleine Bliksem, een supersnelle mustang. Terwijl zijn stam klaar staat om verder te trekken, vertrekt de jonge Yakari om de sporen te volgen van Kleine Bliksem: een ontembare mustang. Onderweg ontmoet hij Grote Adelaar, zijn totemdier, die hem een prachtige veer geeft... en een fantastische gave: Yakari zal kunnen spreken met de dieren. Helemaal alleen doorkruist Yakari de prairie tot hij een gevaarlijke andere stam ontmoet. Onverwacht schiet Kleine Bliksem hem te hulp. De mustang leert Yakari hoe hij zijn vertrouwen en vriendschap kan winnen. Maar hoe redt de kleine indiaan zich in de wilde natuur? Met de hulp van zijn nieuwe dierenvrienden vindt Yakari een weg terug naar zijn familie. Yakari - Het Grote Avontuur is een prachtige animatiefilm gebaseerd op de beroemde stripboeken, bedacht door Job en Derib, die voor het eerst in 1969 in Zwitserland verschenen. Sinds 1973 worden de strips ook in het Nederlands vertaald.

Productiemaatschappij: Bac Films (co-production), Belvision (co-production), BNP Paribas Fortis Film Finance (in association wi, Canal+ (participation), Centre National du Cinéma et de l'Image Animée (pa, Ciné+ (participation), Dargaud Média (co-production), Deutscher Filmförderfonds (DFFF) (in partnership w, Dupuis Audiovisuel (co-production), Film- und Medienstiftung NRW (in partnership with), Filmförderung Hamburg (in partnership with), France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Gao Shan Pictures (co-production), Leonine (co-production), Palatine Etoile 16 (in association with), Région Réunion (participation), Wallimage (in partnership with), Westdeutscher Rundfunk (WDR) (co-production), WunderWerk (co-production)

Cast & Regisseur

Diana Amft

Biber Lindenbaum
Patrick Bach

Kleiner Dachs
Hans Sigl

Großer Adler
Toby Genkel

Regisseur