compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Maze Runner: The Death Cure 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5

Detailinformatie over de film Maze Runner: The Death Cure 3D

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

actie, science fiction, thriller

Meer info voor de echte fans

Ook met

Dylan Smith (Jasper), Jake Curran (WCKD Lieutenant), Paul Lazenby (Guard), Parm Soor (Board Member), Katherine McNamara (Sonya), Scot Cooper (Station Chief), Dexter Darden (Frypan), Devin Koehler (Guard), Greg Kriek (Co Conductor), Kazi Maubert (Immune Child)

Production
design

Productie-
maatschap-
pijen

Gotham Group, Temple Hill Entertainment, Twentieth Century Fox
Synopsis distributeur
In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe.

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.
De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast bestaat uit onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.