compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
WEB | mobiel
Avengers: Endgame - Film van de week!
MENU
Home > Films > The Boss Baby 3D (NL) > Detailinformatie

The Boss Baby 3D (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5

Detailinformatie over de film The Boss Baby 3D (NL)

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, familiefilm, komedie

Meer info voor de echte fans

Met

Montage

Productie-
maatschap-
pijen

20th Century Fox, 20th Century Fox Netherlands, 20th Century Fox of Germany, DreamWorks Animation, Sony Classical, Twentieth Century Fox Film Corporation, Warner Bros.
Synopsis distributeur
DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby. The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.