compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU

The Boss Baby 3D (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film The Boss Baby 3D (NL)

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, familiefilm, komedie

Wil je The Boss Baby 3D (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tim is 7 en is erg blij met zijn ouders, totdat er een baby bijkomt in het gezin. Het is echter geen normale baby: hij kan praten en draagt een pak. Wat is hij van plan?Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby. The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.