compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Call Me by Your Name

****1/2
Waardering: 4.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Call Me by Your Name

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

drama, filmhuis, romantiek

Wil je Call Me by Your Name zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 17-jarige Elio, een gevoelige, muzikale jongen, begint op vakantie in Italië een relatie met Oliver, zijn vaders onderzoeksassistent.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De zeventienjarige Elio (Timothée Chalamet) brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, (Armie Hammer, The Social Network, Man from U.N.C.L.E.) een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader (Michael Stuhlbarg), vindt hij dit erg intrigerend. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk.
Call Me by Your Name is te zien geweest tijdens Sundance, Berlinale en het Melbourne Film Festival. Daarnaast is de film vertoond op het Toronto International Film Festival, het New York Film Festival en het Internationaal Film Festival van San Sebastian.
Gebaseerd op het boek 'Noem me bij jouw naam' van André Aciman. Geregisseerd door Luca Guadagnino (A Bigger Splash, I am Love).