compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Mary Poppins Returns - Film van de week
MENU

Misfit

****1/2
Waardering: 4.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Misfit

Voor alle leeftijden

komedie

Wil je Misfit zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Julia is een meisje dat jarenlang in Amerika heeft gewoond. Daar had ze een goed leven: ze had een goed bekeken vlog en had veel vriendinnen. In Nederland wordt ze echter als misfit bestempeld. Met vlogger Djamila in de hoofdrol.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland.

Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als “Misfit”, een buitenbeentje, wordt bestempeld. Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?