compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Mary Poppins Returns - Film van de week
MENU

We Margiela

***1/20
Waardering: 3.5/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film We Margiela

Voor alle leeftijden

documentaire, filmhuis

Wil je We Margiela zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In 1988 werd in België het modehuis Maison Martin Margiela opgericht. De modeontwerpers werkten in volledige anonimiteit en hadden grote invloed. Met diepgaande interviews en uniek archiefmateriaal wordt een beeld geschetst van het modehuis wat uiteindelijk ten onder ging.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de documentaire We Margiela van het Rotterdamse mint film office vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela.

In de documentaire We Margiela van het Rotterdamse Mint Film Office vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1988, samen met Jenny Meirens, Maison Martin Margiela. In We Margiela praten Meirens en leden van het creatieve team openlijk over de creatieve processen, de aanpak en de bijzondere filosofie van het huis. Diepgaande interviews en uniek archiefmateriaal geven een fascinerend beeld van het ontstaan en de uiteindelijke verkoop van dit gesloten en mysterieuze huis. Ondanks het feit dat de ontwerper en het team in complete anonimiteit werkten, wist modehuis Maison Martin Margiela uit te groeien tot een van de meest bekende, radicale en invloedrijke modehuizen van de twintigste eeuw.