compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

We Margiela

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van We Margiela

We Margiela filmstill

We Margiela filmstill

Delen op facebook
We Margiela
Nederlandse première: 26-10-2017
Nederland, 99 min,

In 1988 werd in België het modehuis Maison Martin Margiela opgericht. De modeontwerpers werkten in volledige anonimiteit en hadden grote invloed. Met diepgaande interviews en uniek archiefmateriaal wordt een beeld geschetst van het modehuis wat uiteindelijk ten onder ging.

We Margiela trailer

Trailer van We MargielaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film We Margielahttps://i1.ytimg.com/vi/_QoAJ4jGgMA/hqdefault.jpg2017-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Menna Laura Meijer maakte eerder een documentaire over Colin Benders in Kyteman - Now What?

We Margiela - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

In de documentaire We Margiela van het Rotterdamse mint film office vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela.

In de documentaire We Margiela van het Rotterdamse Mint Film Office vertellen mede-oprichter Jenny Meirens en het creatieve team voor de eerste keer het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Maison Martin Margiela. De Belgische modeontwerper Margiela begint in 1988, samen met Jenny Meirens, Maison Martin Margiela. In We Margiela praten Meirens en leden van het creatieve team openlijk over de creatieve processen, de aanpak en de bijzondere filosofie van het huis. Diepgaande interviews en uniek archiefmateriaal geven een fascinerend beeld van het ontstaan en de uiteindelijke verkoop van dit gesloten en mysterieuze huis. Ondanks het feit dat de ontwerper en het team in complete anonimiteit werkten, wist modehuis Maison Martin Margiela uit te groeien tot een van de meest bekende, radicale en invloedrijke modehuizen van de twintigste eeuw.

Productiemaatschappij: Mint Film

Cast & Regisseur