compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 28-5 t/m 3-6
Film van de week!
MENU
Home > Films > Amores Perros > Meningen
Amores Perros

Meningen over de film Amores Perros

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruik

Recensies van Amores Perros

Geef ook je mening over Amores Perros

3 Meningen over Amores Perros

Kristof
Kristof
1-2-2005

"Mijn mening over Amores Perros"

Ik vond Amores Perros een zeer goede film. In tegenstelling tot andere schoolfilms bleef deze film me boeien tot het einde. Het idee om 3 verhaallijnen in 1 groot verhaal te weven vond ik fantastisch. In het begin drong het niet echt tot me door dat alles draaide rond het auto-ongeval. Elke verhaallijn kon op zichzelf bestaan want ze waren allemaal boeiend, enkel het verhaal rond het fotomodel vond ik iets te langdradig. De titel was goed gekozen omdat in elke verhaallijn de honden een hoofdrol hadden, als inkomstenbron of als troeteldier of gewoon als vriend. Het was een aangrijpende film die wel enkele harde en gruwelijke scènes bevat. Ik vind het een ware aanrader, maar wil toch de gevoelige kijkers waarschuwen.

Waardering:  ****1/2

elleke
elleke
1-2-2005

"Kleine broer van pulp fiction"

Ik vond het in het begin een redelijk moeilijke film. Dit kwam door drie verhaallijnen die door elkaar liepen. Het is een kleine broer van de film pulp fiction. Het verhaal zit heel goed in elkaar. Soms waren er dan wel de gruwelijke beelden van de honden die werden doodgebeten. Het is niet zo'n cliché film met een happy end. De film had een verrassent einde. Het leuke en tof gevonden aan de film is dat je hetzelfde ongeluk ziet door de ogen van drie verschillende mensen en dat drie verschillende gevolgen heeft. Als je hem nog niet gezien hebt is het zeker een aanrader!!

Waardering:  ***1/20

Brian
Brian
17-9-2001

"Gewoon goed"
Gezien in: Kriterion, Amsterdam d.d. 14-9-2001

Je verwacht misschien uit Mexico, in de Europa cinemas, een echte denkfilm. Wees niet bang. Dit is een lekker snelle film, (met de dierenscenes super-realistisch) absoluut geen diepzinnige film met moeilijke dialogen. De dialogen zijn wel gevat. Precies geschikt voor het Nederlandse publiek dat de infantiele plotwendingen van de Hollywood pulp zat is.
Omdat wij (ik in ieder geval) zo gewend zijn aan deze voorspelbare plotwendingen uit de je-naait-ut-steeds, is Amores Perros een tikje verrassend.
Absoluut je geld waard.

Waardering:  ****1/2