compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > 'Lelijke' kinderen gezocht voor film

'Lelijke' kinderen gezocht voor film

Grootste online auditie ooit voor 'De Club van Lelijke Kinderen'

24-5-2018 Kinderen met een bijzonder uiterlijk en een wens om in een film te spelen kunnen auditie doen voor een rol in de nieuwe Nederlandse film De Club van Lelijke Kinderen. De makers zoeken kinderen met bijvoorbeeld flaporen, sproeten, of beugel in deze grootste online casting ooit in Nederland.

Promotiemateriaal voor 'De Club van Lelijke Kinderen' (c) 2018.

Promotiemateriaal voor 'De Club van Lelijke Kinderen' (c) 2018.

Volgens producent Unami Media kunnen niet alleen 'lelijke' kinderen auditie doen, maar mogen ook mooie kinderen een gooi doen naar een rol. Volgens Unami Media is namelijk 'iedereen op zijn eigen manier lelijk'. De producent zoekt honderden kinderen voor zowel hoofdrollen als bijrollen.

Auditie doen kan via www.declubvanlelijkekinderen.nl, waar je wordt gevraagd 3 opdrachten uit te voeren. Acteerervaring is niet vereist. De opnames gaan deze herfst van start.

De Club van Lelijke Kinderen gaat over de 11-jarige Paul. Hij denkt op schoolreisje te gaan, maar in werkelijkheid wordt hij, samen met andere 'lelijke' kinderen, ontvoerd door dictator Isimo omdat hij flaporen heeft. Hij ontsnapt en komt in verzet met zijn Club van Lelijke Kinderen.

De film is gebaseerd op een boek van Koos Meinderts uit 1987. Regisseur Jonathan Elbers maakte er in 2012 een korte film van en verzorgt ook voor de lange speelfilm de regie. De Club van Lelijke Kinderen draait op 9 oktober 2019 in de bioscoop.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.