compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

De Club van Lelijke Kinderen

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van De Club van Lelijke Kinderen

Sem Hulsmann (Paul de Wit)

Sem Hulsmann (Paul de Wit)

Delen op facebook
De Club van Lelijke Kinderen
Nederlandse première: 9-10-2019
Nederland, 2019, 95 min,

De 11-jarige Paul denkt op schoolreisje te gaan, maar wordt door dictator Isimo opgesloten omdat hij flaporen heeft en er dus net wat anders uitziet. Hij ontsnapt en richt De Club van Lelijke Kinderen op. Samen met zijn vrienden komt hij in verzet tegen Isimo.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

De Club van Lelijke Kinderen trailer en bijzonderheden

De korte film-versie van deze film was het afstudeerproject van Jonathan Elbers, met een ware sterrencast met onder meer Roeland Fernhout, Cas Jansen, Theo Maassen, Katja Schuurman, Joep Sertons en Maarten Wansink. De film is gebaseerd op een kinderboek van Koos Meinderts uit 1987.

Trailer van De Club van Lelijke KinderenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Club van Lelijke Kinderenhttps://i1.ytimg.com/vi/CTRqvBFOkQs/hqdefault.jpg2019-07-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jonathan Elbers maakte ook al de korte verfilming van dit boek: De Club van Lelijke Kinderen (2012). Scenarioschrijver Jeroen Margry werkte al eerder samen Jonathan Elbers voor de film Circus 3D.

De Club van Lelijke Kinderen - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Club van Lelijke Kinderen in de bioscoop

Wil je De Club van Lelijke Kinderen zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 11-jarige Paul denkt op schoolreisje te gaan, maar wordt door dictator Isimo opgesloten omdat hij flaporen heeft. Hij ontsnapt en komt in verzet met zijn Club van Lelijke Kinderen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Club van Lelijke Kinderen is een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts onder regie van Jonathan Elbers.

Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van Isimo omver te werpen?

Productiemaatschappij: Shooting Star Filmcompany BV, Umami Media

Cast & Regisseur

Nieuws over De Club van Lelijke Kinderen