compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Amerikaanse remake van Fashion Chicks is 1 april grap

Amerikaanse remake van Fashion Chicks is 1 april grap

Wij kregen gisteren het persbericht al binnen maar met het oog op 1 april wachtten we even af met het plaatsen van het nieuws: Fashion Chicks krijgt een Amerikaanse remake.

Delen op facebook
Amerikaanse remake van Fashion Chicks is 1 april grap

Amerikaanse remake van Fashion Chicks is 1 april grap

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

UPDATE:
Zijn we er toch nog ingetuind! De hele ochtend wachtte de redactie van BiosAgenda op het bericht dat het een 1 april grap was. Dat bericht kwam echter te laat.

De Amerikaanse versie van de film wordt geproduceerd door dezelfde mensen die ook verantwoordelijk waren voor films als Legally Blonde en Honey.

Als hoofdrolspelers worden niemand minder dan Selena Gomez en Zayn Malik genoemd. Dit is echter nog niet bevestigd door de twee zelf.

De Nederlandse Fashion Chicks gaat over Esmee, gespeeld door Liza Sips. Ze houdt erg van mode maar op haar stage mag ze alleen in het magazijn werken. Daar heeft ze wel toegang tot afgekeurde kleding met die materialen creëert ze haar eigen lijn onder het alter ego Lizzy. Dit wordt opgepakt door de bekende designer Victoria Wolff (Victoria Koblenko). Esmee moet steeds meer door het leven gaan als Lizzy.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.