compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Augustus: de must sees van deze filmmaand
Filmoverzicht

Augustus: de must sees van deze filmmaand

Welke films moet je nu gezien hebben in augustus? BiosAgenda zet de negen beste films van deze maand op een rij in dit handige overzicht.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dope vertelt het verhaal van Malcolm die opgroeit in een gevaarlijke buurt in Los Angelos. Hij en zijn vrienden zijn geeks die graag op Harvard willen komen. Als ze naar het verjaardagsfeestje van een crimineel gaan komen ze al snel in de problemen.

Im Keller is de nieuwe documentaire van Ulrich Seidl, bekend van zijn Paradies trilogie. In zijn documentaire onderzoekt Seidl wat Oostenrijkers allemaal in hun grote kelders doen. We zien een man met nazi-memorabilia, een jonge vrouw die werkt als prostituee, en een echtpaar met een SM-relatie.

Amy vertelt het verhaal van Amy Winehouse, de zangeres die bekend werd met haar geweldige muziek én haar turbulente privé-leven. De documentaire is opgebouwd uit allerlei archiefmateriaal.

Dan Ted 2. Na het succes van Ted kon een vervolg niet uitblijven. Ditmaal moet de pratende teddybeer strijden om een Amerikaans staatsburger te worden.

Réalité is een bizarre, vreemde film uit Frankrijk. Cameraman Jason krijgt een briljant idee voor een horrorfilm: alle televisies in de wereld worden kwaadaardig en blazen de mensheid op. Een belangrijke filmproducent belooft hem te financieren, maar alleen als Jason de béste schreeuw in de filmgeschiedenis vindt. In zijn zoektocht naar deze perfecte pijnkreet raakt Jason zijn grip op de realiteit kwijt.

The Man from U.N.C.L.E. is een film naar de gelijknamige televisie-serie uit de jaren zestig. Een KGB-agent en een CIA-agent zijn gezworen vijanden maar ze moeten de handen ineen slaan om de strijd aan te gaan met een onbekende misdaadorganisatie. De mannen proberen de infiltreren in de organisatie om zo de wereld te redden. De regie is in handen van Guy Ritchie.

Nog meer spionnen in American Ultra. Jesse Eisenberg staat een winkelmedewerker die zich vooral bezig houdt met blowen. Het blijkt echter dat hij een geheim agent is die wordt geactiveerd. Al snel is zijn leven, en dat van zijn vriendin, in gevaar.

Erg grappig is Trainwreck: Amy (Amy Schumer) gelooft niet in monogamie. Ze gaat veel uit met verschillende mannen en is ervan overtuigd dat alle mannen er exact hetzelfde over denken als zij. Totdat ze van haar baas een artikel moet schrijven over sportdokter Aaron (Bill Hader). Ondanks Amy's vervormde beeld van liefde en relaties voelt ze een klik met de vreemde snuiter en ze begint zich af te vragen of een normale monogame relatie misschien ook leuk kan zijn.

Victoria is een Duitse film in de lijn van Lola Rennt. De Spaanse Victoria ontmoet in Berlijn vier Duitse jongens en gaat met hun mee op stap. De jongens hebben echter andere plannen en algauw is Victoria verwikkeld in een bankoverval. Victoria moet in korte tijd belangrijke beslissingen nemen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.