compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 13/ 2008

Box Office Update - week 13/ 2008

The Bucket List komt binnen op plaats vier.

De enige nieuwkomer in de Box Office deze week is The Bucket List. Deze film over twee terminaal zieke oude mannen, Jack Nicholson en Morgan Freeman, die samen een lijst opstellen over dingen die ze voor hun dood nog willen doen, komt binnen op plaats vier.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Nederlandse film Zomerhitte wisselt van plaats met 10,000 B.C. en komt van nummer twee op nummer één. "Horton" en 27 Dresses behouden hun plaatsen, respectievelijk de derde en de vijfde. De dalers deze week zijn Step Up 2 the Streets, Untraceable en The Spiderwick Chronicles.

The Kite Runner stijgt één plaats deze week en komt op plaats acht. Deze film staat nu al twaalf weken in de Box Office en heeft al bijna 4,5 miljoen euro opgeleverd.

Deze week komt o.a. The Eye uit, een thriller over een vrouw die door een oogtransplantatie in de bovennatuurlijke wereld kan kijken. Ook is The Hunting Party vanaf donderdag in een aantal bioscopen te zien. Deze avontuurlijke thriller met Richard Gere in de hoofdrol gaat over twee journalisten en een cameraman die zonder toestemming op zoek gaan naar de nummer één oorlogscrimineel van Bosnië. Verder zullen Lou Reed's Berlin, de verfilming van zijn live optreden in 2006, de filmhuis film Import/Export en de misdaadthriller Before the Devil Knows You're Dead draaien.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.