compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 28-5 t/m 3-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 13 2009

Box Office Update - week 13 2009

Bride Wars op eerste plaats

Ruziënde Kate Hudson en Anne Hathaway bereiken de eerste plaats. Slumdog Millionaire behoudt zijn tweede plaats en Confessions of a Shopaholic zakt van de eerste naar de derde plaats.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Afgelopen weekend behaalde Bride Wars de eerste plaats in de top tien. In de romantische komedie krijgen de vriendinnen Kate Hudson en Anne Hathaway slaande ruzie wanneer hun bruiloften op dezelfde dag gepland zijn.

Slumdog Millionaire behoudt zijn tweede plaats. Inmiddels staat de met vele prijzen bekroonde film al zeven weken in de box office en heeft in totaal bijna drie miljoen euro opgebracht. Confessions of a Shopaholic zakt door toedoen van Bride Wars van de eerste naar de derde plaats.

Op de vierde en vijfde plaats staan deze week Marley & Me en My Bloody Valentine 3D. De zesde plaats wordt ingenomen door een tweede nieuwkomer: de thriller The Unborn, over een vrouw die wordt lastig gevallen door een nazigeest. Op de laatste vier plaatsen van de top tien staan respectievelijk Defiance, Bolt, Watchmen en Gran Torino.

Deze week kunnen de Nederlandse kinderen genieten van de gigantische Susan Murphy. Ze is in Monsters vs. Aliens geraakt door een meteoriet, waardoor ze is uitgegroeid tot een reuzin. Vanaf donderdag draait ook Fast & Furious, de vierde film in de serie over de razendsnelle bolides. In The Reader ondergaat Kate Winslet een complete transformatie: ze verandert van verslavende minnares in bleke verdachte die terechtstaat voor oorlogsmisdaden. Ze ontving voor haar rol onder meer een Oscar, een BAFTA en een Golden Globe. Ook Benicio Del Toro doet het goed deze week. In Che: Part Two (het vervolg op The Argentine) vertolkt hij Che Guevara. Voor zijn rol werd hij genomineerd voor een Golden Globe. Ten slotte draait deze week een Nederlandse experimentele film over een mysterieuze vrouw: Crepuscule.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.