compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 15 / 2007

Box Office Update - week 15 / 2007

Mr. Bean handhaaft zich in Nederlandse bioscopen

17-4-2007 Wild Hogs en Shooter die afgelopen donderdag in première gingen zijn er niet in geslaagd om Mr. Bean's Holiday voorbij te streven qua bezoekersaantallen. Ook in de Box Office van Groot-Brittannië, het thuis van Mr. Bean (Rowan Atkinson), bleven de premièrefilms achter bij de Engelse komiek die op vakantie gaat.

Delen op facebook

Perfect Stranger met Halle Berry en Bruce Willis was de derde flim die nieuw binnenkwam in de top 10 van best bezochte films in Nederland. De film over de wereld van online-liefde eindigde op de vjifde plaats achter de avonturenfilm 300 (met o.a. Gerard Butler en Lena Headey).

De grootste daler in de Nederlandse Box-Office was Norbit (met Eddie Murphy) die van de derde naar de negende plaats zakte. Music and Lyrics (met Hugh Grant en Drew Barrymore) en het oscarwinnende Das Leben der Anderen bleven ook na zes weken goed bezocht.

In de Verenigde Staten trok Disturbia het afgelopen weekend de meeste bezoekers. De nieuwe thriller over een jongen (Shia LaBeouf) die zijn buurman ervan verdenkt een seriemoordenaar te zijn komt binnenkort in de Nederlandse bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.