compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 18/ 2008

Box Office Update - week 18/ 2008

Iron Man komt binnen op eerste plaats

Deze week drie nieuwe binnenkomers. Iron Man komt binnen op plaats één, Fool's Gold op de derde en Taken op de vierde plaats.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Iron Man beleefde op 16 april bij wijze van grote uitzondering haar wereldpremière in Den Haag. De film is de big budget-filmproductie van Paramount voor de lente. Zo'n groot kassucces was het echter ook weer niet, hij kwam binnen met zo'n 400 000 euro. In de zomer van 2010 zal Iron Man 2 uitkomen.

Twee andere nieuwe binnenkomers zijn Fool's Gold en Taken. Fool's Gold herenigt Matthew McConaughey en Kate Hudson in een romantische komedie à la How to Lose a Guy in 10 Days. De actiethriller Taken gaat over een vader die zijn verloren dochter van de slavernij redt. Dunya & Desie zakt maar één plaats en staat nu op de tweede plaats. Morrison krijgt een zusje stijgt van de vijftiende naar de achtste plaats.

Deze week komen slechts drie nieuwe films uit. In de komedie What Happens In Vegas trouwen Cameron Diaz en Ashton Kutcher tijdens een dronken nacht. Een jonge autocoureur probeert in Speed Racer roem te vergaren met de hulp van zijn familie en een geavanceerde raceauto. De romantische komedie "Un
Baiser S'il Vous Plait" ten slotte gaat over een kus met gevolgen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.