compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 23 / 2007

Box Office Update - week 23 / 2007

Death Proof niet voorbij Premonition

De 'nieuwe "Quinten Tarantino"' Death Proof komt deze week binnen op de derde plaats achter Premonition (met o.a. Sandra Bullock en Julian McMahon) en de kaskraker Pirates of the Caribbean: At World's End. Spectaculaire bezoekersaantallen blijven daarmee, net als goede resencies, uit voor de film met meisjes vermoordende stuntman "Kurt Russel".

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De fantasy-thriller Premonition waarin een huisvrouw (Sandra Bullock) het overlijden van haar man door een voorgevoel probeert te voorkomen, is de best bezochte premièrefilm van de afgelopen week. Fracture en Zodiac zakken hierdoor beide af in de lijst naar een vierde en vijfde plaats.

Pirates of the Caribbean: At World's End bracht in de afgelopen week gemiddeld nog zo'n vijfduizend euro per voorstelling op. De totale opbrengst in Nederland is daarmee gegroeid tot 6,5 miljoen euro.

Volgende week komt er een serieuze aanval op de eerste plaats in de Nederlandse bioscoop top tien als Ocean's Thirteen met o.a. George Clooney, Matt Damon, Al Pacino en Brad Pitt in première gaat.


Nederlandse Box-Office week 23 2007:
1. Pirates of the Caribbean: At World's End
2. Premonition
3. Death Proof
4. Fracture
5. Zodiac
6. Spider-Man 3
7. Mr. Bean's Holiday
8. The Messengers
9. Haaibaai
10. Das Leben der Anderen


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.