compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 23/ 2008

Box Office Update - week 23/ 2008

Twee nieuwe binnenkomers op derde en zesde plaats

11-6-2008 Made of Honor en Il y a longtemps que je t'aime komen binnen op de derde en zesde plaats. Indiana Jones en What Happens in Vegas behouden hun eerste en tweede plaats.

Delen op facebook

Twee nieuwe binnenkomers deze week. De komedie Made of Honor met Grey's Anatomy dokter Patrick Dempsey komt binnen op de derde plaats. Het Franse drama Il y a longtemps que je t'aime over twee zussen die elkaar na 15 jaar weer terugzien, haalt de zesde plaats.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull behoudt zijn eerste plaats en heeft in totaal meer dan 2.5 miljoen euro opgebracht. What Happens In Vegas blijft ook staan op de tweede plaats. Het Nederlandse drama Dunya & Desie stijgt drie plaatsen van de zevende naar de vierde en staat ook meteen met acht weken het langst in de top tien. De Amerikaanse film Over Her Dead Body moet het daarentegen ontgelden en zakt van de zesde naar de negende plaats.

Donderdag komt de door het vrouwenvolk lang verwachte Sex and the City uit. The Happening met Mark Wahlberg in de hoofdrol geeft de gevolgen van een grote natuurcrisis weer. Verder komen o.a. de kleinere Reclaim Your Brain, over een tv-producent, XXY over een hermafrodiet en het oorlogsdrama Closing the Ring uit.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.