compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 28 2009

Box Office Update - week 28 2009

Brüno op tweede plaats

Ice Age 3 behoudt deze week de eerste plaats. Op de tweede plaats komt Brüno binnen.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Afgelopen weekend behaalde Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs de eerste plaats. In twee weken heeft de film al 3.5 miljoen euro opgehaald. Brüno behaalde met een opbrengst van 650 duizend euro de tweede plaats. Transformers: Revenge of the Fallen en The Proposal zakten hierdoor beide één plaats naar respectievelijk de derde en vierde plaats.

Op nummer vijf staat deze week Het geheim van Mega Mindy, naar de gelijknamige Vlaamse jeugdserie. In deze jeugdfilm bestrijdt heldin Mega Mindy een bende boeven onder leiding van "Yolanthe Cabau van Kasbergen".

Verder zijn er deze week geen nieuwkomers in de top tien. Op de zesde plaats staat de twee plekken gezakte The Hangover. Angels & Demons staat nu negen weken in de top tien, deze week op de zevende plaats. Drag Me to Hell zakt drie plekken naar de achtste en Coco avant Chanel stijgt van de tiende naar de negende plaats. Night at the Museum 2 zakte één plaats naar nummer tien.

Deze week kunnen we allemaal naar het zesde deel van Harry Potter, Harry Potter and the Half-Blood Prince. Harry komt in deze film nader tot het verleden van Voldemort door middel van een boek dat toebehoort aan de half-bloed prins. In de Mexicaans-Amerikaanse film nemen twee broers (Gael García Bernal en Diego Luna) het tegen elkaar op in de wereld van professioneel voetbal.

Het mysterieuze drama In the Electric Mist werd genomineerd voor de Gouden Beer 2009. Tommy Lee Jones speelt in deze film een detective die de moord op een lokaal hoertje onderzoekt. Vanaf donderdag draait ook Soeur Sourire in een tiental bioscopen. De biopic vertelt het verhaal van Jeanine Deckers die op jonge leeftijd voor een leven in het klooster koos en daar in 1961 de grote muziekhit 'Domique, nique, nique' schreef. Ten slotte vertelt de filmhuisfilm 35 rhums het verhaal van een vader die zijn dochter los moet laten wanneer zij verliefd wordt op een vriend van de familie.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.