compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 30 / 2007

Box Office Update - week 30 / 2007

Premières niet voorbij blockbusters

31-7-2007 De nieuwe komedie van Adam Sandler "I Now Pronounce You Chuch and Larry" komt deze week op de derde plaats binnen in de Nederlandse Box Office top 10. Dat kan als een succes beschouwd worden aangezien concurrentie met de blockbusters Harry Potter and the Order of the Phoenix en Shrek the Third niet te doen is.

Delen op facebook

Harry Potter heeft na drie speelweken maar liefst 6,5 miljoen euro opgebracht en Shrek the Third 5,1 miljoen na zes speelweken. De opbrengst van de komedie van Adam Sandler waarin twee heteroseksuele mannen zich als homo voordoen, is met 300 duizend euro in het eerste weekend niet te vergelijken.

Ook de andere premièrefilm Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer kan vanzelfsprekend niet aan het blockbustergeweld tippen en komt op een vijfde plaats na Zoop in Zuid-Amerika in de lijst binnen. De sequel van Fantastic Four (2005) met o.a. Jessica Alba kreeg redelijke recensies.

Volgende week kunnen we de nieuwste animatiefilm van Pixar Ratatouille in de Box-Office verwachten. Daarnaast gaat de komedie Reno 911!: Miami met o.a. Danny DeVito in première.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.