compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 37/ 2008

Box Office Update - week 37/ 2008

Wanted verslaat Mamma Mia!

16-9-2008 Wanted vervangt Mamma Mia! op de eerste plaats. De actiefilm komt binnen met 460 duizend euro.

Delen op facebook

De actiethriller Wanted stoot Mamma Mia! van de eerste plaats. De film van de maker van Day Watch en Night Watch bevat waarschijnlijk genoeg actie om de musicalfilm op de lang bezette eerste plaats te vervangen.

Verder zijn er geen nieuwkomers. The Dark Knight zakt van de tweede naar de vierde plaats, Wall-E daarentegen klimt één positie en belandt op de derde plaats. Bangkok Dangerous zakt naar de zesde plaats en Meet Dave naar de achtste. Buiten de top tien komen Deception op de dertiende en Bienvenue chez les Ch'tis op de vijftiende binnen.

Deze week zal de familiefilm The Seven of Daran: The Battle of Pareo Rock in zestig zalen draaien. De spoof Disaster Movie zal in 35 zalen te zien zijn en de thriller Mirrors in 39. Verder kan je deze weke naar de bioscoop voor het drama Brideshead Revisited, gebaseerd op de gelijknamige roman van Evelyn Waugh, 3:10 to Yuma, remake van de gelijknamige film uit 1957, de sekskomedie Young People Fucking en Blind Date, de remake van de gelijknamige film van Theo van Gogh uit 1996.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.