compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mamma Mia!

Mamma Mia!

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Mamma Mia!

Delen op facebook
Mamma Mia!
Nederlandse première: 17-7-2008
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2008, 109 min,
Een toekomstige bruid gaat op zoek naar haar biologische vader. Haar zoektocht vindt plaats aan de hand van de liedjes van de Zweedse popgroep ABBA.

Mamma Mia! trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de gelijknamige musical, die in 1999 in Londen in première ging. In Nederland ging de musical in 12003 in première met hoofdrollen voor Simone Kleinsma, Jon van Eerd, Céline Purcell en Hajo Bruins.
Trailer van Mamma Mia!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mamma Mia!https://i1.ytimg.com/vi/lkN-A00WLYE/hqdefault.jpg2014-06-18

Aanloop

Eerste speelfilm van Phyllida Lloyd. Ze regisseerde eerder de International Emmy-winnende televisie-uitvoering van de opera Gloriana.

Recensies van Mamma Mia!

Mamma Mia! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mamma Mia! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mamma Mia! zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 21 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Romantische komedie van Phyllida Lloyd over een toekomstige bruid (Amanda Seyfried), die op zoek gaat naar haar biologische vader. Haar zoektocht vindt plaats aan de hand van de liedjes van de Zweedse popgroep ABBA.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Adacc ., Arion Facilities, Casting Collective, Littlestar Productions, Playtone, United International Pictures (UIP), Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur