compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 39 / 2007

Box Office Update - week 39 / 2007

Bioscoopbezoek trekt weer aan

2-10-2007 Het bioscoopbezoek zit weer enigszins in de lift deze week. September was een rustige filmmaand met alleen The Bourne Ultimatum en Hairspray als uitschieters. Nu de herfstvakantie voor de deur staat, trekt ook het bioscoopbezoek weer licht aan.

Delen op facebook

Hoogste nieuwe binnenkomers waren de komedie Knocked Up van Judd Apatow op een tweede plaats en The Brave One met in de hoofdrol Jodie Foster op de vierde plaats. Beide films wisten The Bourne Ultimatum nog niet van de eerste plaats te stoten.

Ook animatiefilm Ratatouille, die op 1 augustus in première ging, doet het nog steeds goed. De film over de culinair aangelegde rat Remy was de twee na best bezochte film afgelopen weekend.

Vanaf volgende week zal de box office weer meer in beroering gebracht worden. Grote releases zijn de actiekomedie Rush Hour 3 met Chris Tucker en Jackie Chan, het tienerdrama Timboektoe, gebaseerd op het boek van Carry Slee en de avonturenfilm Stardust.

Ook de wat minder brede releases zijn interessant. Deze week eindigt het Nederlands Film Festival, waarna veel films die daar voor het eerst te zien waren in de Nederlandse bioscopen uitgebracht worden. Komende week zijn dat de documentaire Goud over het dameshockeyteam en de openingsfilm van het NFF, Duska van Jos Stelling.

Box Office weekend week 39:
1. The Bourne Ultimatum
2. Knocked Up
3. Ratatouille
4. The Brave One
5. Hairspray
6. No Reservations
7. 1408
8. A Mighty Heart
9. Harry Potter and the Order of the Phoenix
10. Mr. Brooks


Ratatouille<br>Original Soundtrack
Ratatouille
Original Soundtrack


Bourne Ultimatum<br>Ost -Score-
Bourne Ultimatum
Ost -Score-


Brave One<br>Original Soundtrack
Brave One
Original Soundtrack


Links:

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.