compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 22-7 t/m 28-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 47 / 2007

Box Office Update - week 47 / 2007

Alles is Liefde al zeven weken op eerste plaats

Ook de verfilming van het epische gedicht Beowulf en Steven de Jongs De Scheepsjongens van Bontekoe weten kaskraker Alles is liefde niet van de eerste plaats te stoten.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Door binnen te komen op twee stootte Beowulf, American Gangster naar de derde plaats, maar Kim van Kootens Alles is liefde prijkt immer op een. De Scheepsjongens van Bontekoe haalt net de top vijf en komt tot nu toe dus nog niet in de buurt van Alles is liefde.

Timboektoe, Lions for Lambs en 30 Days of Night verdwijnen deze week uit de top tien. Terwijl Surf's Up: Een Oceanimatiefilm weer iets in populariteit toeneemt en een plaats stijgt, waardoor de film terug is in de top tien.
De rest van de top tien blijft ongeveer hetzelfde; Waar is het paard van Sinterklaas? doet het nog steeds goed en hoewel Superbad, Atonement, The Heartbreak Kid en Resident Evil: Extinction allemaal twee plaatsen zakken, behouden ze een plaats in de top tien.

Zal het uitkomen van Kapitein Rob en het Geheim van Professor Lupardi volgende week meer veranderingen in de top tien teweeg brengen? De film over Kapitein Rob is gebaseerd op de stripavonturen van diezelfde kapitein die tussen 1945 en 1966 als vervolgverhaal in Het Parool verschenen.
Aan de film werkten onder andere Katja Schuurman en haar vriend Thijs Römer mee. Daarnaast maakt PvdA leider Wouter Bos zijn filmdebuut in Kapitein Rob.. als minister president notabene!

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.