compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 5 / 2008

Box Office Update - week 5 / 2008

Theo Maassen als TBS'er best bezochte nieuwkomer

5-2-2008 TBS met Theo Maassen als ontsnapte crimineel in de hoofdrol komt deze week op plaats 4 binnen in de Box Office en is daarmee de best bezochte premièrefilm. Het moet de blockbusters Cloverfield en National Treasure: Book of Secrets en de verrassend goed draaiende boekverfilming The Kite Runner echter voor zich dulden. Zij voeren de lijst net als vorige week aan.

Delen op facebook

TBS vertelt het verhaal van de ontsnapte TBS'er Johan (gespeeld door de acteur en cabaretier Theo Maassen) die het 13-jarige meisje Tessa ontvoert om zijn moeder te vinden. De film die veel aandacht kreeg door verschillende gevallen van ontsnapte TBS'ers in Nederland bracht in het premièreweekend bijna 170 duizend euro op en brengt deze week meer geld op dan Moordwijven.

Het drama Charlie Wilson's War met Julia Roberts en Tom Hanks belandt in zijn eerste week op de zesde plaats. Dit heeft tot gevolg dat de succesvolle Nederlandse productie Alles is liefde niet langer in de top tien van best bezochte films in Nederland staat.

Volgende week kunnen we de horror/sf-thriller The Mist in de Box Office verwachten. Daarnaast gaat het door Fatih Akin (o.a. bekend van Gegen die Wand) geregisseerde Auf der Anderen Seite in première. Deze film won diverse prijzen op verschillende festivals waaronder die van 'beste scenario' in Cannes.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.