compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 6 / 2008

Box Office Update - week 6 / 2008

The Kite Runner blijft Alvin and the Chipmunks voor

12-2-2008 : De familiefilm Alvin and the Chipmunks die afgelopen week in première ging, is er niet in geslaagd The Kite Runner in zijn vijfde speelweek van de eerste plaats in de Nederlandse Box Office te stoten. Wel bracht de film meer op dan de bestdraaiende Nederlandse film op dit moment: TBS.

Delen op facebook

De drie zingende eekhoorns uit Alvin and the Chipmunks bracht afgelopen week ruim 275 duizend euro op. The Kite Runner komt met een weekopbrengst van 322 duizend euro op een totaal van meer dan 2,7 miljoen.

Theo Maassen als ontsnapte TBS'er in TBS stijgt deze week één plaats en blijf de andere premièrefilms daarmee voor. Sweeney Todd, het verhaal van een Londense kapper uit de 19e eeuw en de zwangerschapskomedie Juno komen de Box Office binnen op plaats vier en vijf. Het bioscoopbezoek van de sci-fi thriller The Mist (geschreven door Stephen King) valt enigszins tegen en komt nieuw binnen op een zevende plaats na Cloverfield.

De Box Office zal volgende week wellicht fors veranderen als de best bezochte film van Frankrijk van dit moment Asterix en de Olympische Spelen in Nederland op het witte doek verschijnt. Bovendien gaat het met acht Oscars genomineerde No Country for Old Men van het bekende regisseursduo Ethan en Joel Coen in première.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.