compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 6/ 2009

Box Office Update - week 6/ 2009

Spion van Oranje op derde plaats

Spion van Oranje komt deze week met een opbrengst van bijna 350 duizend euro binnen op de derde plaats. Benjamin Button en Valkyrie behouden op de eerste en tweede plaats.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ondanks, of misschien dankzij, alle commotie behaalde Spion van Oranje afgelopen weekend de derde plaats. De Nederlandse film met Paul de Leeuw in een dubbele hoofdrol bracht bijna 350 duizend euro op. The Curious Case of Benjamin Button en Valkyrie behouden hun eerste en tweede plaats.

Yes Man zakt naar de vierde plaats en op de vijfde plaats komt Despereaux, De Dappere Muis binnen. Op de zesde en zevende plaats volgen Australia en Oorlogswinter. Oorlogswinter staat ondertussen al elf weken in de box office. De achtste plaats wordt ingenomen door een nieuwkomer: de dansfilm Make It Happen. Op de negende en tiende plaats staan Gomorra en Revolutionary Road.

Donderdag komen drie Oscarnominaties op het grote scherm. Slumdog Millionaire, winnaar van o.a. vier Golden Globes, zeven BAFTA Awards en genomineerd voor meerdere Oscars, is te zien in zo'n dertig zalen. In The Wrestler, ook bekroond met een BAFTA en meerdere Golden Globes en genomineerd voor de Oscars, is Mickey Rourke te zien als een gepensioneerde worstelaar. De derde film die genomineerd is voor de Oscars is de animatiefilm Bolt over een hond met superkrachten.

De kinderen hebben deze week naast Bolt nog keuze tussen Kikkerdril, over een zoektocht naar kikkerdril en De Maanprinses en Het Geheim van het Witte Paard, over de taak van de laatste maanprinses op aarde. Renée Zellweger is te zien in New in Town. In het vervolg op The Pink Panther, The Pink Panther 2, kan worden gelachen om de stuntelige acties van Steve Martin. Er komt ook een nieuwe Transporter film uit: Transporter 3. Ten slotte kan er worden gegriezeld bij Friday the 13th (2009) en gaat de fantasie met je op de loop in City of Ember.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.