compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 9-4 t/m 15-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 7 / 2008

Box Office Update - week 7 / 2008

Premièrefilms bestormen top van de Box Office

Jumper met in de hoofdrollen Hayden Christensen en Samuel L. Jackson heeft afgelopen week de meeste bezoekers naar de Nederlandse bioscopen getrokken. De Nederlandse film Alibi eindigt net achter Jumper op de tweede plek in de Box Office en haalt daarmee de blockbuster The Kite Runner in.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Jumper bracht met 387 duizend euro net iets meer geld op dan Alibi. De nieuwe Nederlandse film met Achmed Akkabi en Georgina Verbaan doet het met een opbrengst van 355 duizend euro in het premièreweekend relatief goed.

No Country for Old Men komt op de vijfde plaats nieuw binnen in de top tien van best bezochte films achter de familiefilm Alvin and the Chipmunks. De nieuwe film van het beroemde regisseursduo Ethan en Joel Cohen krijgt uitzonderlijk goede recensies in de Nederlandse kranten.

Volgende week maakt het drama Step Up 2 the Streets over een romantische ontmoeting tussen twee dansstudenten zijn opwachting in de bioscoop. Daarnaast gaat John Rambo in première. In John Rambo de langverwachte opvolger van Rambo III (1988) is het de taak aan Sylvester Stallone om een groep missionarissen in Thailand te redden.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.