compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cast 'filmregering' Bush bijna rond

Cast 'filmregering' Bush bijna rond

Thandie Newton gecast als Condoleezza Rice

7-4-2008 Oliver Stone werkt momenteel aan een film over het leven van de Amerikaanse president George W. Bush, getiteld W.. De casting van de regering-Bush is momenteel in volle gang.

Delen op facebook

De jongste toevoeging aan de cast is de Britse actrice Thandie Newton. De van oorsprong Zambiaanse Newton zal de rol van Condoleezza Rice, de voormalig veiligheidsadviseur en huidige minister van Buitenlandse Zaken, op zich nemen. Ze was eerder te zien in onder meer Run, Fat Boy, Run en The Pursuit of Happyness.

De hoofdrol van de film zal worden gespeeld door Josh Brolin (No Country for Old Men). Eerder werden ook James Cromwell, Elizabeth Banks en Ellen Burstyn in de rollen van respectievelijk George Bush senior, Laura Bush en Barbara Bush.

De rollen die nog ingevuld moeten worden zijn die van vicepresident Dick Cheney, voormalige minister van defensie Donald Rumsfeld en adviseur Karl Rove.

Oliver Stone wil met W. een eerlijk portret maken van Bush. Ingewijden melden dat het script de president neerzet als een persoon die gemakkelijk afgeleid is en veel bezig is met persoonlijke agenda's, maar dat er ook een sympathieke kant van hem getoond wordt.

De film staat gepland voor een release in 2009. De opnames beginnen naar verwachting binnenkort, zodra de cast compleet is.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.