compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 14

Deze week in première: speelweek 14

Het is woensdag en dat betekent dat er morgen weer een hoop nieuwe films in de bioscoop te zien zijn. We zetten ze alle acht even op een rij.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film van de week is Mijn avonturen door V. Swchwrm. De jeugdfilm is een bewerking van het boek van Toon Tellegen en gaat over een jongen die graag schrijver wil worden.

Een bijzondere release is Titanic 3D. Deze film kwam uit in 1997 en is nu door James Cameron omgezet in 3D en wordt opnieuw uitgebracht. James Cameron staat bekend als iemand die 3D heel serieus neemt dus we hoeven niet bang zetten dat de conversie naar 3D een broddelwerkje is.

In de reeks van American Pie vinden we nu weer een echte sequel. American Pie: The Reunion kent weer de oude cast van de eerste drie delen en voelt weer vertrouwd. Zie ook het interview dat wij hadden met de cast.

Dan het spannende Take Shelter: Een man krijgt visioenen over een aankomende verwoestende storm. Hij besluit de oude schuilkelder opnieuw in te richten om zijn familie te beschermen. Maar worden de visioenen werkelijkheid of zit het allemaal in zijn hoofd?

Fans van Robert Pattinson opgelet: in Bel Ami speelt hij een jonge man die op de maatschappelijke ladder in Parijs omhoog klimt door gebruik te maken van de meest machtige en rijke vrouwen in de stad. De rest van de cast is ook zeker niet mis met onder andere Kristin Scott Thomas en Christina Ricci.

Dan nog een jeugdfilm: Winx Club - Magisch Avontuur 3D (NL). Dit is de eerste speelfilm over de feeën van de Winx club.

Dan het Nederlandse Snackbar: Ali is een Turk van 50 die in Rotterdam een snackbar runt. Voor zijn deur staat iedere dag een groepje Marokkaanse jongens. De jongens zijn vernielzuchtig en plegen overvallen. Ze komen dan ook regelmatig in conflict met de politie. Ali weet ze echter op een andere manier te benaderen.

Als laatste de film Weekend: Na een feestje gaat Glen nog even naar een gaybar. Daar ontmoet hij Russell. De twee mannen zien hun one-night stand uitgroeien tot een romantisch weekend. Deze film won vele awards op diverse festivals.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.