compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 21

Deze week in première: speelweek 21

23-5-2012 Is nu alweer woensdag? Dat betekent dat er weer nieuwe films verschijnen! Dus kom van het terras af en kijk naar een van deze nieuwe zes films!

Delen op facebook

De film van de week is What to Expect When You're Expecting, een herkenbare komedie over vijf vrouwen die voor het eerst een kindje krijgen. Alle vijf zitten ze in een andere situatie maar ze maken allen deze stap naar volwassenheid.

Dan The Invader van de Belg Nicolas Provost. De Afrikaanse Amadou woont in illegaal in Brussel. Hij raakt verstrikt in de wereld van de mensensmokkelaars. De zakenvrouw Agnes lijkt een reddende engel maar verbreekt op een gegeven moment alle contact. De openingsscene van de film, tevens de trailer, is al zeer de moeite waard! Zie ook de interviews die we hadden met de regisseur!

Actieliefhebbers kijken waarschijnlijk uit naar Men in Black III. In de derde film in de reeks gaat J. terug in de tijd waar hij de jonge versie van K. ontmoet.

Voor de jeugd is er een nieuwe Wickie film: in Wickie en de schat van de goden (NL) wordt de vader van Wickie ontvoerd door de Vreselijke Sven. Zijn vader, de Vikingleider Halvar, was op zoek naar een schat. Wickie heeft nu de kans om zichzelf te bewijzen en zijn vader te bevrijden.

Dan On the Road, de verfilming van het bekende boek van Jack Keroauc. Dit boek is al zo'n vijftig jaar lang een klassieker. Sal Paradise is een opkomende schrijver uit New York. Als zijn vader overlijdt reist hij met de losbandige Dean Moriarty door heel Amerika. Daar toen ze zich tegoed aan seks, drugs en muziek. Met 144 minuten is het geen korte film maar wel de moeite waard.

Als laatste dan de Franse komedie Mon pire cauchemar. Agathe is een sjieke vrouw die met haar man en zoon in een mooi appartement woont. Haar tegenpool Patrick woont in een busje. Ze kunnen elkaar niet luchten of zien maar moeten toch met elkaar omgaan: hun zonen zijn namelijk onafscheidelijk.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.