compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 26

Deze week in première: speelweek 26

Het is woensdag en je weet het inmiddels: morgen komen er weer nieuwe films uit! BiosAgenda.nl zet ze allemaal op een rij.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film van de week is The Amazing Spider-Man. Oorspronkelijk bedoeld als een vervolg op Spider-Man 3 maar dat project mislukte en werd herstart als een reboot van de serie. Peter Parker ontdekt nadat hij door een spin is gebeten dat hij over bovennatuurlijke krachten beschikt. Ondertussen leeft hij ook het gewone leven van een opgroeiende tiener. Met Andrew Garfield als Spider-Man.

Uit Nederland komt de jeugdfilm Brammetje Baas: Brammetje Baas is een jongen van zes en hij kan al heel veel. Het enige wat hij niet zo kan is stil zitten. Als hij naar groep drie gaat komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. Naar het boek van Tamara Bos.

Het IFFR werd in 2012 geopend met 38 témoins en is vanaf nu te zien in de bioscoop. Louise komt terug van een zakenreis als ze hoort dat er iemand bij haar in de straat is vermoord. Niemand schijnt iets gezien of gehoord te hebben, ook haar man Pierre niet. Maar Pierre wordt verscheurd door schuldgevoelens.

Uit Frankrijk komt ook La délicatesse: De man van Nathalie komt te overlijden stort ze zich op haar carrière. Ze wil niet over de liefde nadenken. Maar dan ontmoet ze de sullige Zweed Markus op haar werk. Met Audrey Tautou.

The Battle of Algiers is een film uit 1965 die nu opnieuw wordt uitgebracht. De film gaat over de revolutie van 1957 in Algerije tegen de Franse kolonisator.

Dan de komedie The Five-Year Engagement. Tom en Violet zijn verloofd maar hun bruiloft wordt steeds door verschillende redenen uitgesteld. Na vijf jaar begint hun relatie er onder te leiden. Van de producer van Bridesmaids.

Violeta Went To Heaven is een documentaire Violeta Parra, één van de populairste zangeressen uit Chili. Ze vond eigenhandig het nieuwe Chileense levenslied uit. Deze biopic brengt haar leven in beeld moor middel van muziek, herinneringen, hoop en liefde. Winnaar op Sundance.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.