compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 30

Deze week in première: speelweek 30

25-7-2012 Iedere woensdag zet BiosAgenda.nl de nieuwe première films voor je op een rij. De volgende zeven films zijn vanaf 26 juli in de bioscoop te zien.

Delen op facebook

De film van de week is Step Up 4 Miami Heat, ookwel bekend als Step Up Revolution. In het vierde deel van de Step Up reeks vertrekt Emily naar Miami om daar professioneel danseres te worden. Daar maakt ze kennis met de crew MOB, die vernieuwende flash-mobs maakt. Dan blijkt dat het ontwikkelingsbedrijf van Emily's vader een directe bedreiging vormt voor MOB.

Uit Groot-Brittannie komt A Few Best Men: De Brit David gaat trouwen met zijn Australische vriendin en reist met zijn bruidsjonkers af naar Sydney. Hij probeert indruk te maken op zijn schoonouders. Olivia Newton-John speelt een kleine rol.

Les neiges du Kilimandjaro gaat over de werkloze Michel. Hij heeft na 30 jaar nog steeds een gelukkig leven met zijn vrouw Marie-Claire. Dan wordt hun leven ruw verstoord door een groep overvallers. Deze film is gebaseerd op een gedicht van Victor Hugo.

Dan Volcano, de IJslandse inzending voor de Oscars: Hannes gaat met pensioen en ziet zijn leven somber in. Zijn vrouw moet het daarom ontgelden, tot groot ongenoegen van de kinderen. Net als de passie tussen de twee weer oplaait krijgt zij een hersenbloeding.

In Comme un chef speelt Jean Reno de rol van Jacky Bonnot. Hij is een groot liefhebber van de gastronomie. Hij heeft echter nooit een koksopleiding kunnen betalen. Dan ontmoet hij de topkok Alexandre Vauclair, wiens restaurant wordt bedreigd door de aandeelhouders.

ATM is de Amerikaanse afkorting van een pinautomaat. De gelijknamige film gaat over drie collega's die door een onbekende man worden opgesloten in de kleine ruimte waar de automaat staat.

Dan Woody Allen: A Documentary. Woody Allen is van de bekendste filmmakers ter wereld. Nu is hij zelf het onderwerp in een film in deze documentaire. De documentaire behandelt zijn carrière van de vroegste stand-up tot de film Midnight in Paris.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.