compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 16-7 t/m 22-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 39

Deze week in première: speelweek 39

Deze week begint het Nederlands Film Festival maar er de gewone bioscooppremieres gaan natuurlijk ook gewoon door. We zetten de zeven films van deze week op een rijtje.

Delen op facebook
De trailer van Savages
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film van de week is Savages van Oliver Stone: een lekker rauwe film gaat over Ben en Chon die samen de beste marihuana verbouwen die er in Californie te krijgen is. Dan krijgen ze te maken met een Mexicaans drugskartel die wilt dat ze de drugs voor hen gaan leveren.

Being Flynn staat ookwel bekend als Another Night in Suck City: Nick Flynn werkt bij een daklozenopvang. Daar komt hij zijn vader tegen, een oplichter en zelfbenoemd poëet. Nick twijfelt of hij het contact met zijn vader weer op moet pakken. De hoofdrol is van Paul Dano die we eerder deze maand al zagen in Ruby Sparks.

L' Amour des moules is een Nederlandse documentaire over de mossel: ver de mossel zelf, de kweek, hoe het op het bord komt en de obsessie van haar liefhebbers. Men volgt een kweker, topkok Sergio Herman, een biologe en een gynaecoloog.

De Deense Susanne Bier won met In A Better World een Oscar. Nu heeft ze een nieuwe film: Love is All You Need. Een jong Deens stel gaat trouwen in het Italiaanse Sorrento. De trouwdag lijkt perfect te zijn georganiseerd totdat de families arriveren.

Arnold en Kay zijn in Hope Springs al meer dan dertig jaar getrouwd. Hun huwelijk heeft werk nodig dus gaan de twee een week lang in therapie bij een relatietherapeut. Met Meryl Streep, Tommy Lee Jones en Steve Carell.

Neighbouring sounds speelt zich af een middenklasse buurt in de Braziliaanse stad Recife. De straat in handen van één rijke familie. In hun huizen zijn ze veilig maar daarbuiten regeren de minder bedeelden. Privé beveiliger Clodoaldo biedt zijn diensten aan de familie aan. Deze film won tijdens het International Film Festival Rotterdam de FIPRESCI prijs.

Als laatste Portable Life: de 17-jarige Sea vindt een mysterieus medaillon aan de rand van een meer. De inscriptie op het medaillon doet haar besluiten om op wereldreis te gaan. Met Ella-June Henrard en Rutger Hauer.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.