compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 27-2 t/m 4-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Diane Keaton te oud voor seksscènes?

Diane Keaton te oud voor seksscènes?

10-1-2004 : AMSTERDAM - De actrice Diane Keaton heeft veel moeite gehad met het opnemen van seksscènes met acteur Keanu Reeves voor de film 'Something's Gotta Give'. De 58-jarige Keaton vond zichzelf te oud.

Delen op facebook

De actrice zei in de Britse krant Express dat het draaien van de erotische scènes met de 39-jarige Reeves tegen haar gevoel inging. ''En ik ben ervan overtuigd dat het ook voor hem niet makkelijk was'', zegt Keaton. ''Ik denk dat hij het gevoel had dat hij met zijn moeder zoende.'' De seksscènes met de 66-jarige Jack Nicholson gingen haar veel makkelijker af. ''Ik voelde me daar beter bij, omdat Jack net zo imperfect is als ik.''

De film Something's Gotta Give gaat over een liefdesdriehoek tussen Nicholson, Reeves en Keaton. Vanaf begin februari draait de komedie in de Nederlandse bioscopen.

Diane Keaton werd ontdekt door Woody Allen en maakte haar filmdeuut met Play It Again, Sam (1972). De actrice brak door als Kay Adams Corleone in The Godfather (1972) van regisseur Francis Ford Coppola. Diane Keaton kreeg in 1977 een Oscar voor haar rol van Annie Hall.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.