compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 16-9 t/m 22-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Films van The Searchers op Sundance 2020

Films van The Searchers op Sundance 2020

Na eerder succesvolle aankopen te zoals Wind River, The Big Sick, The Lodge en The Farewell tijdens Sundance. Lijkt The Searchers deze traditie voort te zetten op Sundance 2020 met Promising Young Woman, The Nest en Worth.

Films van The Searchers op Sundance 2020

Films van The Searchers op Sundance 2020

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Er zijn maar liefst drie films opgenomen in het programma van Sundance Film Festival. Filmdistributeur The Searchers gaan zich opmaken voor de wereldpremières van Promising Young Woman (regisseur: Emerald Fennell, met Carey Mulligan), The Nest (regisseur: Sean Durkin, met Jude Law en Carrie Coon en Worth (regisseur: Sara Colangelo, met Michael Keaton, Stanley Tucci en Amy Ryan).

Promising Young Woman

Cassie is een veelbelovende en grappige vrouw waarbij altijd alles gaat zoals het hoort te gaan. Maar de realiteit is heel anders, zonder vrienden, nog thuiswonend en met een uitzichtloze baan is ze erg ongelukkig en eenzaam. Overdag leidt ze het leven van een saaie zakekvrouw, maar 's nachts gaat ze er op uit en gaat ze elke nachtclub langs waar ze zich dronken voordoet om door mannen opgepikt te worden. Maar daar heeft ze al snel spijt van.

The Nest

Ondernemer Rory verhuist met zijn vrouw en kinderen om opzoek te gaan als nieuwe kansen als ondernemer. Hij gaat weg uit een Amerikaanse buitenwijk en komt terecht in het archaïsche UK van de jaren 80. Door hun nieuwe leven in een Engels herenhuis wordt de familie al snel uit elkaar gedreven. Niemand is zeker om het te overleven.

Worth

Kenneth Feinberg Wordt enkele dagen na 9/11 aangesteld als advocaat van het Victim Compensation Fund. Slachtoffers en nabestaanden hebben dit fonds opgericht als een compensatie om in ruil hun akkoord om de betrokken luchtvaartmaatschappijen niet aan te klagen. Feinberg staat voor de onmogelijke opdracht om de waarde te berekenen van de levens en de ruim 5000 slachtoffers. Hij treedt drie jaar lang op als filter en doelwit van het leed en van de frustraties van de families.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.