compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Hanna, Valerie en Maud over seizoen 2 ANNE+

Hanna, Valerie en Maud over seizoen 2 ANNE+

In Nederland start het tweede seizoen van ANNE+, bestaande uit acht afleveringen van 25 minuten, op dinsdag 3 maart om 22.25 uur bij BNNVARA op NPO 3. Alle afleveringen zijn vanaf dan ook in één keer te zien bij NPO Start Plus

Delen op facebook
Hanna, Valerie en Maud over seizoen 2 ANNE+

Hanna, Valerie en Maud over seizoen 2 ANNE+

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

ANNE+ is een serie dat het verhaal vertelt van de lesbische twintiger Anne (Hanna van Vliet) die in Amsterdam woont en studeert. In het eerste seizoen zie je hoe Anne terug kijkt op alle relaties die ze heeft gehad tijdens haar studententijd in Amsterdam. In zes afleveringen leer je over Anne's turbulente liefdesleven en hoe deze verschillende relaties hebben bijgedragen aan wie ze vandaag is.We mochten voor dit item naar Amsterdam om Hanna van Vliet, Valerie Bisscheroux en Maud Wiemeijer een paar vragen te stellen over onder andere het tweede seizoen van ANNE+.

Bij aankomst in het Eye Filmmuseum ben ik zelf een beetje nerveus omdat ik de serie ook heb gevolgd toen deze uitkwam. Al snel zakt dat weg wanneer de drie meiden binnen druppelen en eigenlijk meteen heel aardig en open zijn.Wanneer we het interview beginnen vraag ik onder andere naar het feit dat ze de serie verkocht hebben aan Channel 4 in Engeland en hoe dat eigenlijk gegaan is. Hierover vertellen ze dat de producent van ANNE+ al een tijdje contact had met Walter Presents en Walter Presents interesse toonde in de serie. Ook vertellen ze hierbij dat er nog heel veel andere internationale dromen zijn voor de serie.


Ook vragen we wat de kijkers kunnen verwachten in het tweede seizoen en waarom een serie zoals ANNE+ nou eigenlijk zo belangrijk is. Dat kan je allemaal in de video bekijken.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.