compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Harry Potter rijkste Hollywoodacteur

Harry Potter rijkste Hollywoodacteur

Zakentijdschrift Forbes brengt lijst uit met de jongste rijke Hollywoodcteurs.

8-8-2008 Het zakentijdschrift Forbes heeft een lijst uitgebracht met de rijkste tieners uit de Amerikaanse filmwereld. Daniel Radcliffe van Harry Potter staat op nummer één.

Delen op facebook

Het zakentijdschrift Forbes, bekend om zijn toplijsten, waaronder die van de rijkste Amerikanen, heeft een lijst uitgebracht met de rijkste tieners in Hollywood. Acteur "Daniel Radcliffe" van Harry Potter staat op de eerste plaats. Hij verdiende 25 miljoen dollar afgelopen jaar. De 19-jarige Radcliffe deelt de eerste plaats met de 15-jarige actrice Miley Cyrus van de televisieserie 'Hannah Montana'.

De tweeling Mary Kate en Ashley Olsen staat op de derde plaats, met 15 miljoen per jaar. Op de vierde plek staat een andere tweeling, de Jonas Brothers, vooral bekend vanwege hun rockverleden. Op nummer vijf staat High School Musical ster Zac Efron, met bijna 6 miljoen dollar afgelopen jaar.

Nog twee sterren uit de Harry Potter films staan in de top tien; Emma Watson en Rupert Grint, zij schoppen het tot de zevende en de negende plaats. Verder verdienen Hilary Duff en Ashley Tisdale een plekje tussen de tien best verdienende Hollywoodsterren.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.