compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Imagine van John Lennon geremasterd in de bioscoop

Imagine van John Lennon geremasterd in de bioscoop

14-8-2018 In september komt de bijzondere film Imagine van John Lennon en Yoko Ono in een digitaal geremasterde versie uit in 40 bioscopen door heel Nederland. De film is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Speciaal voor deze bioscoopuitgave is er 15 minuten exclusief bonusmateriaal toegevoegd.

Imagine van John Lennon geremasterd in de bioscoop

Imagine van John Lennon geremasterd in de bioscoop

De film Imagine is geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono. Met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, creëren zij een wereld die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de begeleidende muziek. Imagine is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single 'Imagine' is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000 en in 2015 stond het zelfs op nummer 1. Het is ook het nummer die vaak na terroristische aanslagen wordt gezongen door omstaanders.

Digitaal beeld en geluid
John en Yoko’s Imagine is special voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd. Ook het geluid is voor de bioscoop geoptimaliseerd. Grammy Award winnaar Paul Hicks heeft het geluid opnieuw gemixt in het Dolby ATMOS en 7.1 surround.

Het exclusieve bonusmateriaal bevat John Lennon die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, zoals de voormalige Beatle George Harrison. Ook dit bonusmateriaal is opnieuw gemixt in Dolby 7.1 & Dolby ATMOS.

Voor meer informatie en tickets, bezoek link onderaan artikel.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.