compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Films > Imagine

Imagine

***1/20
Waardering: 3.8/5

documentaire, muziekfilm

Pitch van Imagine
Oorspronkelijk voor tv bedoelde surrealistische film. Fictie en realiteit lopen door elkaar heen in dit inkijkje in één dag in het leven van John Lennon en Yoko Ono, op muziek van van de albums 'Imagine' van Lennon en 'Fly' van Ono.
Delen op facebook
Imagine
Verenigde Staten, 1972, 70 min,
trailer en bijzonderheden over Imagine
De film is 2018 digitaal geremasterd en 15 minuten bonusmateriaal toegevoegd, waaronder twee nummers die John Lennon die opvoert in de studio onder meer met voormalige Beatle George Harrison..
Aanloop van Imagine
In de film van de Beatles "It's a Hard Days Night" (1968) werd ook één dag in het leven van de groep waar John Lennon deel van uitmaakte.
George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol komen ook langs in de film en zijn allen vaak te zien geweest in allerlei filmprojecten of zelf onderwerp van een film.
BioscoopAgenda van Imagine

Imagine in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Imagine zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Fictie en realiteit lopen door elkaar heen. Eén dag in het leven van John Lennon en Yoko Ono, op muziek van van de albums 'Imagine' van Lennon en 'Fly' van Ono.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen