compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Kerstvakantie 2011: tips voor films

Kerstvakantie 2011: tips voor films

Het is weer kerstvakantie! BiosAgenda.nl zet de leukste filmtips op een rij.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De kerstvakantie is traditioneel gezien altijd een populair moment om naar de bioscoop te gaan. Ieder jaar stijgen de bezoekcijfers van de bioscopen tot grote hoogten.

Dit jaar ontbreken er eigenlijk de echte kerstfilms: Arthur Christmas is eigenlijk de enige film die over kerst gaat.

Voor kinderen is er dit jaar genoeg te zien. Zo draait er voor de allerkleinsten de derde film van Mega Mindy: Mega Mindy en de Snoepbaron.

Voor de iets oudere kinderen is er Dolfje Weerwolfje , een verfilming van het gelijknamige boek van Paul van Loon.Shrek liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Puss in Boots. Deze film is ook in het Nederlands te zien en dan heet hij De Gelaarsde Kat (NL). De film is in 2D en 3D te zien.

Heb je geen kinderen dan zijn er zeker genoeg opties. Allereerst zijn er de Nederlandse kaskrakers New Kids Nitro en Nova zembla.Verder zijn er ook veel actiefilms: Mission: Impossible - Ghost Protocol en Sherlock Holmes: A Game of Shadows bijvoorbeeld. De thriller Tinker, Tailor, Soldier, Spy kreeg alleen maar goede recensies en is dus ook de moeite waard.

Op 29 december komt ook nog The Help uit. Deze film gebaseerd op het boek Een Keukenmeidenroman is een sterk drama. In de wandelgangen gaan er sterke geruchten over een of meerdere Oscar nominaties dus dat is zeker iets om in de gaten te houden.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.